Paiporta Món de Contes afronta una intensa setmana d’activitats al voltant de la narració oral

453

El festival de narració oral Paiporta Món de Contes afronta una intensa setmana d’activitat en què oferirà molt més que contes. De fet, l’esdeveniment va arrancar aquest divendres amb la inauguració d’una exposició a la Biblioteca Pública Maria Moliner, Niñas valientes, mujeres fuertes, de Pàmpol Teatre, que també va oferir la primera actuació del festival. Des d’aleshores i fins al pròxim dissabte, Paiporta es converteix en la capital valenciana de la narració oral.

Aquesta primera activitat va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú, i el director del festival, Susu Benítez, que varen inaugurar oficialment Paiporta Món de Contes.

Dissabte, el festival va continuar amb contes per a bebés, a l’Auditori Municipal, en una sessió amb desenes de xiquets i xiquetes acompanyats pels seus pares i mares, a càrrec de Paula Carbonell. I aquest dilluns s’ha représ amb l’actuació de Compañía Pa Toa la Vida pels carrers del mercat municipal, i continua amb els romanços d’Amparo Rico i Victoria Gullón, de vesprada, a la Biblioteca, i de nit, amb l’estrena del camerunés Boniface Ofogo amb ‘Àfrica eròtica’. Camerun és el país convidat al festival d’enguany.

La programació de Paiporta Món de Contes marca que aquest dimarts s’estrenarà una de les noves seccions, el Conte-fòrum, que naix per a ser un espai de diàleg i reflexió sobre la narració oral. Enguany es projectarà el documental ‘En memoria’, amb guió i direcció del propi Boniface Ofogo, a les 21.00 hores, també a la Biblioteca.

Contes per als sentits, contes per a després de sopar, contes per a recordar, contes per a la primera infància o contes vespertins, entre d’altres, completen la programació de la tercera edició del festival, que acabarà amb una gran festa, aquest dissabte, per les places i carrers de Paiporta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.