Paiporta invertira 93.000 euros en la reforma a partir de juliol de la Llar del Jubilat

460

L'Ajuntament de Paiporta restaurarà a partir del mes de juliol la Llar del Jubilat, edifici que compta amb protecció morfològica segons el Catàleg del Pla General de Paiporta. La intervenció ja està adjudicada amb un pressupost total de licitació de 93.162,11 euros (IVA inclòs).

Tot i que les obres podrien començar immediatament, el consistori ha arribat a un acord amb les persones usuàries de la instal·lació per a retardar l'inici al mes de juliol, amb la finalitat de no pertorbar la seua activitat diària. El termini per a finalitzar la restauració és de 2 mesos. El consistori considera que juliol i agost són els millors per a fer la restauració

L'actuació se centrarà en la coberta, on es millorarà l'estanquitat dels canalons ocults i s'instal·laran quatre noves baixants. A més, s'afegirà una línea de vida en la coberta de teules per a realitzar amb seguretat operacions futures de manteniment i inspeccions periòdiques. En l'interior, es construirà el fals sostre imitant l'antic forjat de biguetes i voltes. Per últim, es repintaran i arreglaran les façanes de l'edifici, i la mitgera amb les cases annexes.

L'objectiu d'aquesta actuació es considera fonamental per a protegir de la humitat l'interior d'un edifici emblemàtic de Paiporta, que era una antiga escola i manté una gran activitat per a les persones majors durant tot l'any com un lloc de socialització i convivència.

La refoma pretén, al mateix temps, recompondre la imatge exterior i interior de l'edifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.