Paiporta enceta les accions necessàries per obrir la piscina d’estiu en les dates habituals tot i haver trencat amb l’empresa concessionària

0
224

L’Ajuntament de Paiporta està portant a terme totes les accions necessàries per poder posar en marxa la piscina d’estiu de la localitat en les dates habituals. El Consistori ha trencat el compromís que l’unia a l’empresa concessionària, que ha fet fallida, i reclamarà els diners que adeuta, és a dir, el canon de dos anys, que ascendeix a uns 7.800 euros.

piscina paiportaTot el procediment de rescissió del contracte s’ha fet d’acord les clàusules d’aquest, i la pròpia empresa ha renunciat per escrit a la gestió per la seua situació econòmica. Els diners adeutats es reclamaran per les vies administratives i judicials pertinents.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha iniciat les obres de condicionament del vas de la piscina, que presentava greus deficiències i havia generat nombroses queixes del veïnat, i licitarà el manteniment i gestió de la instal·lació. L’objectiu, segons explica la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, és “donar un servei de la major qualitat possible i amb les majors garanties, sense inconvenients de cap tipus per a les veïnes i veïns”. La piscina obrirà des de juny fins a setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here