Compromís critica que es tanque la comissió del PAI de la Vila Romana de Paterna sense esclarir si es va afavorir al promotor

620

Paterna ha tancat la comissió d’investigació sobre el PAI de la Vila Romana. Per a Compromís per Paterna, “tot allò que envolta la Vila Romana és un embolic sense aclarir tot i la realització de la comissió d’investigació des de l’Ajuntament”. En concret, Compromís critica que no s’haja esclarit si es va afavorir al promotor amb 9.000 metres quadrats d’aprofitament que no li corresponia.

vila romanaEl regidor de Compromís Carles Martí ha manifestat la seua estupefacció per la negativa dels principals tècnics municipals a declarar en la comissió d’investigació; com també algunes de les aportacions fetes per alguns dels assistents a la comissió que arribaren a dir que les inundacions patides pel jaciment de la Vila Romana de 2012 foren beneficioses per a la troballa.

“A banda de tota esta pantomima interpretada per alguns dels comparecents a la comissió, si alguna cosa ha quedat clara és que cap d’ells ha pogut esclarir si es va beneficiar conscientment o no al promotor en la gestió del PAI. Cal recordar que en aquella operació opaca de canvis de vials i de zones edificables, el promotor va guanyar 9.000 m2 d’aprofitament que no li corresponia”, explica Martí.

Segons el regidor, les troballes “han estat abandonades pel Consistori. Un jaciment important des del punt de vista arqueològic i que, a més a més, podria ser un focus d’atracció turística per al poble”. En comptes de posar en valor les troballes, han estat soterrades pel “formigó especulador que tan de mal ha fet i està fent al nostre poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.