L'alcaldessa de Paiporta alega problemes en la nova Plataforma electrònica de contractació per a evitar la multa del Síndic de Comptes

545

Després de les crítiques del PP de Paiporta per la possible multa del Síndic de Comptes per no haver declarat la relació dels contractes de 2020, l’ajuntament de Paiporta ha explicat que tornaran a posar els documents a disposició de la sindicatura de comptes "este mateix dilluns".

ajuntament paiportaL’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha explicat que “els documents estan preparats i dilluns es tornaran a posar a disposició de la sindicatura de comptes”.

Martín ha explicat que el departament de contractació "va tindre problemes en la conversió i enviament d’arxius degut a la posada en marxa de la nova Plataforma electrònica de contractació".

L’alcaldessa de Paiporta ha explicat que “he demanat els informes explicatius de la incidència als departaments responsables que es faran arribar igualment a la sindicatura”.

En tot cas, Martín ha recordat que "a Paiporta hem tingut la segona millor qualificació en poblacions de 20.000 a 25.000 habitants de la Comunitat Valenciana per part de la sindicatura de comptes en l’informe anual de 2020".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.