L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Godella modificarà el seu horari

460

A partir del proper dimarts 10 d’abril, l’Oficina Municipal d’Atenció a la Ciutadania (situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Godella) obrirà els dilluns i els dijous ininterrompudament des de les 08.30 fins les 17.30 hores. La resta de dies -dimarts, dimecres i divendres-, l’horari serà com fins ara, de 09.00 a 14.00 hores.

En números globals, amb l’horari actual es presten un total de 29 hores d’atenció setmanals en l’Oficina i, quan la modificació de l’horari estiga implantada, el total d’hores d’atenció que es prestarà serà de 33. Aquestes 4 hores de més es guanyen en la franja de 08.30 a 09.00 hores i de 14.00 a 16:30 hores dels dilluns i dijous, i es compensen retallant 1 hora en el tancament eixos dies, que a partir del dia 10 d’abril de 2018 serà a les 17:30 hores, dilluns i dijous.

El regidor de l’àrea, Joan Alonso, ha explicat que “el canvi en l’horari d’atenció és una mesura que intenta afavorir que aquelles persones que hagen d’acudir a l’Oficina per a informar-se o per a presentar algun tràmit, puguen realitzar-lo, bé abans de començar la jornada, bédurant el transcurs de la mateixa, o béa la seua finalització”.

“El major nombre d’afluència en l’Oficina es produeix moltes vegades a final del matí, coincidint amb l’hora de tancament. És per això que la modificació també està motivada per tal d’adaptar-se a les necessitats de la ciutadania”, segons ha explicat Alonso.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.