Una gestora pren el dia a dia d'EUPV de l'Horta Sud després de la dimissió de l'anterior executiva comarcal

0
3 lecturas

La nova gestora de coordinació de l’Horta-Sud d’Esquerra Unida, formada per tretze membres de diferents col·lectius de la comarca, es reuneix per primera vegada després del seu nomenament. La gestora pren el dia a dia del col·lectiu després de la dimissió de l'anterior executiva comarcal per discrepàncies en la cúpula nacional d’EUPV.

nova gestora EUPV Horta SudLa nova gestora de l'organització comarcal d'EUPV més important del País Valencià s'ha compromés a treballar per reforçar la cohesió inter-municipal dels 20 col·lectius que la formen.

EUPV Horta-Sud considera molt necessari mantenir la cohesió entre els diferents municipis que la componen i generar espais de debat i polítiques comunes dins de l'àmbit de la comarca de l'Horta Sud.

Coordinar les accions polítiques municipalistes i de comarca, dissenyar una estratègia unificada de les relacions amb les diferents formacions polítiques i organitzacions socials i participatives del seu àmbit, enfortir el teixit d'afiliació i militància i renovar l'organització amb la posada en marxa d'una assemblea comarcal que trie un nou Consell Polític Comarcal són quatre dels punts més importants que es tractaren a la reunió.

En la sessió es varen triar les dos persones que assumiran els càrrecs de portaveus: Alberto Torralba, del col·lectiu de Paiporta, i Sunsi Torrijos, d'Esquerra Unida d'Aldaia, que van manifestar que "Esquerra Unida a hores d'ara es troba en un moment envejable, impensable fa uns pocs anys, tant institucional com organitzatiu. Comptem amb una militància forta i constant, amb moltes ganes d'estar a l'alçada dels temps i d'avançar en donar resposta a la nostra ciutadania, la que més ho necessita".

La màxima responsable d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha volgut donar "les gràcies i l'enhorabona a les companyes que una vegada més han fet un pas endavant per ficar-se al capdavant en la gestió d'aquesta comarca, a la que tinc l'orgull de pertànyer".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí