Mor als 64 anys el ex regidor socialista Ramón Portalés

0
106
Bankia

El ex regidor del PSPV Ramón Portalés va morir el passat divendres als 64 anys. Portalés va ser regidor de l’Ajuntament d’Alaquàs en les legislatures de 1979 a 1983 i de 1991 a 1995, períodes en els que la seua gestió va estar caracteritzada per la recerca del consens i la millora de la qualitat de vida dels alaquasers.
L’Ajuntament d’Alaquàs s’uneix al dolor per la mort d’un “home compromès, de tarannà dialogant […] gran conversador i de profunds arrels democràtics”. Des del Consistori destaquen que va dedicar “fins als seus últims esforços a la construcció d’Alaquàs. Entre les múltiples labors que desenvolupà en benefici d’aquesta localitat, que sempre va estimar, destaca la modernització del Ateneu Cultural i Esportiu, a més d’altres iniciatives clau en les que va ser decisiu, encara que optara per una presencia pública discreta”.

L’Ajuntament ha recordat que esta pèrdua és “especialment dolorosa” per produir-se al mateix temps que la seua localitat, Alaquàs, viu les seues Festes Majors, “a les que any darrere d’any també va participar de forma activa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here