Mónica Oltra dona suport a la candidatura de Ricard Barberà a l’alcaldia de Xirivella

388

El saló d’actes de la Casa de Cultura de Xirivella es va quedar xicotet per a acollir l’acte de presentació de les candidatures de l’actual vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i de Ricard Barberà, actual alcalde de Xirivella.

Xirivella Compromis Monica Oltra i Ricard BarberaEn les seues intervencions, tant la vicepresidenta del Consell com l’alcalde de Xirivella destacaren els bons resultats aconseguits pels governs plurals de progrés a la Generalitat i a l’Ajuntament de Xirivella.

Per a Barberà, “els que pronosticaven que el govern plural de Xirivella fracassaria, que seria un desastre, s’han equivocat. El govern de Xirivella ha funcionat i la millor prova és la bona gestió econòmica, amb tots els indicadors positius: rebaixa del deute, reducció del període mitjà de pagament, eliminació de les factures impagades…”.

Un altre punt destacat van ser els avanços aconseguits durant esta legislatura en benestar social, àrea en què Oltra i Barberà han mantingut una col·laboració constant, com a responsables, respectivament, de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Regidoria de Benestar Social de Xirivella.

Segons Oltra, “esta legislatura ha servit per a traure del pou les àrees prioritàries: educació, sanitat i inclusió social, a més d’administrar amb rigor i responsabilitat els recursos i els comptes; per a la pròxima legislatura ja tenim les bases per a afrontar inversions més ambicioses en infraestructures”, va explicar Oltra.

Quant a les intervencions del públic referides a Xirivella, es van centrar en qüestions com ara el transport públic o la mobilitat. En este sentit, el pròxim candidat a l’alcaldia de Xirivella va assegurar que és fonamental continuar reivindicant un transport públic de qualitat, “cosa que no es podrà aconseguir si no obtenim els mateixos recursos que altres àrees metropolitanes”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.