Més de 40 grups valencians es present al concurs musical ‘PreFRA. Emergents 2012’

0
85

Més de 40 grups valencians s’han presentat al concurs musical ‘PreFRA. Emergents 2012’ organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació AFRA per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival de Rock d’Alaquàs (FRA). El termini de presentació finalitzarà el proper 13 de maig.
Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta per una oferta musical on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre ú a tres grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tiguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions origianls que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org.

Un jurat especialista en música independent seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià que es celebrarà com és habitual coincidint amb les Festes Majors d’Alaquàs.

Una vegada escoltades les gravacions, es seleccionaran un mínim de nou grups, que participaran en les actuacions en directe que tindran lloc a la sala de concerts de El Passatge, de les quals es decidirà els grups seleccionats. Al mateix temps, s’establirà un sistema que permeta al públic assistent a cadascun dels concets, emetre els seus vots puntuant als participants. El resultat d’aquestes votacions del públic es tindrà en compte pel jurat i el seu veredicte tindrà el mateix valor que el del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.