Tres joves de l’Horta Nord formen part de la direcció nacional de JSPV

0
76

El passat cap de setmana es va celebrar a Alfaç del Pi l’onzé Congrés Nacional de Joves Socialistes del Pais Valencià (JSPV) en el que es va elegir a José Muñoz com a nou secretari general de l’organització juvenil amb l’aprovació de més del 98% dels quasi 200 delegats que van participat en aquesta cita.
A més de la representació en l’Executiva, els joves de l’Horta Nord han aconseguit representació en altres òrgans, dos en el Comité Federal de JSE, set en el Comité Nacional de JSPV i un, Fran López de Rafelbunyol, en el Comité Nacional del PSPV-PSOE.

Carme Hernández, de Paterna, és la vicesecretaria general i d’Administració, David Teschendorff, d’Almàssera, secretari de Modernització i Sostenibilitat, i Mireia Gimeno, de Rafelbunyol, ocupa una vocalia.

Hernández s’ha mostrat “disposada a treballar per tots els Joves Socialistes del País Valencià” com fins ara ho ha fet, com a secretaria general de l’Horta Nord, “vigilant pel respecte dels drets dels joves en matèries com l’ocupació o l’ensenyament tant maltractats actualment per la administració de Fabra”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.