Meliana aprova per unanimitat el nou projecte de pavelló cobert millorat en accesibilitat

0
80
Bankia

En el Ple ordinari d’abril, l’Ajuntament de Meliana aprovava per unanimitat de tots els grups polítics el nou projecte bàsic de pavelló multiusos inclòs en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana-PIP de la Generalitat Valenciana, amb un pressupost de 2.076.774, 15 euros.
El projecte s’ha modificat per a incloure algunes millores d’accessibilitat, mobilitat i adequació a les dimensions de pistes homologades. Estes propostes van ser presentades pel grup del Bloc i s’han inclòs al projecte. El seu portaveu, Josep Riera, ha valorat així la proposta del Govern municipal perquè “és més realista”.

La nova proposta de pavelló cobert ha hagut de renunciar a les piscines cobertes i la zona d’spa que hauran d’esperar a una futura ampliació ja que, amb 2 milions d’euros, no es podien construir els 6.159 metres quadrats disponibles. De moment, les obres afectaran a 3.786.

Segons el Bloc, el nou model de pavelló és molt semblant a l’avantprojecte que ell mateix va presentar al 2006 per al Pla d’Instal•lacions Esportives 2007-2011 de la Diputació i la Generalitat, que fou aprovat a l’espera de finançament autonòmic.

Per això, Riera ha criticat que el PP no tinguera en compte aquest projecte treballat pels tècnics municipals d’Urbanisme i d’Esports conjuntament amb els tècnics de la Generalitat i, així, s’hagen perdut 4 anys i els diners d’un projecte bàsic inútil. Tot per a tornar, de nou, als plantejaments del 2006”.

Així, la nova proposta torna a centrar-se en una pista multiesportiva, una graderia per a unes 500 persones, els vestidors imprescindibles, una àmplia sala polivalent, dependències pròpies de la gestió del pavelló i diversos despatxos per als clubs.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here