Massamagrell, primera parada de la campaña #InSostenible del Fons Valencià per la Solidaritat

506

El Fons Valencià per la Solidaritat va inaugurar la campanya que rep el nom de #InSostenible, Camí cap a la Sostenibilitat. L’acte va tindre lloc al Centre Cultural de la població de Massamagrell on van assistir, entre d’altres José Enrique Canos, regidor de medi ambient; Damián Crespo, regidor de personal, biblioteca i cementeris; Carmen Gurillo Ripoll; regidora de Memòria Històrica i representant de l’Ajuntament de Massamagrell al Fons Valencià per la Solidaritat; Esteve Ordiñana, Gerent del Fons i Jesús Gimeno, representant de l’Ajuntament en el camí del Sant Grial.

Fons Valencià per la SolidaritatAmb aquesta campanya el Fons vol donar a conèixer i sensibilitzar a la població valenciana sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de la importància de la seua participació per a aconseguir-los. La campanya, després de la seua inauguració, va continuar el dissabte amb la contacontes Elisa Matallín que va aprofundir amb el tema de la producció i consum responsable.

#InSostenible vol conscienciar sobre el paper que els ajuntaments i la ciutadania juguen per a erradicar la pobresa i aconseguir un món més equitatiu per al 2030. Aquesta exposició romandrà fins el dijous 13 de setembre a la Casa de Cultura de Massamagrell.

Rocafort i Massamagrell son els dos municipis de l’Horta Nord que participen en aquest projecte que compta amb el finançament de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.