Massalfassar ja té la seua pròpia jota

19 lecturas

Massalfassar va viure el primer dia de Festes Patronals 2021 en honor en Sant Lorenzo Mártir, el patró de la localitat, amb l'estrena de la jota Massalfassar de l'artista local Marta Margaix que va estar acompanyada per la colla de tabals i dolçaines.

Massalfassar, malgrat la situació excepcional provocada per la pandèmia, no ha volgut deixar passar l'ocasió de celebrar les seues tradicionals festes que finalitzaran el dia 11.

Este dilluns, 9 d'agost, arrancarà amb un 'aquatló infantil, una carrera per edats que combinarà natació i atletisme. A la vesprada hi haurà un campionat de FIFA21, a més d'una demostració i degustació culinària a càrrec dels participants del curs de cuina en Esmeralda de Màster Cheff. El grup de teatre de Massalfassar tancarà el dia amb la interpretació de l'obra 'Chusgat de pau', de José Maria Leal.

El dimarts 10 se celebrarà el dia del patró, amb una missa i posterior mascletà. A la vesprada es realitzarà el musical infantil 'Fins a l'infinit i mes allà' de Toy Story, mentre que a la nit hi haurà un castell de focs artificials previs al musical 'De cinema' i un bingo organitzat pels Cinquens de Sant Antoni.

Les festes patronals acabaran l'11 d'agost amb la festa en honor al Crist de la Protecció. El més destacat de la tard-nit serà el tribut a Nino Bravo i Camilo Sexto 'Veus de Llegenda' i l'espectacle de pop-rock a càrrec del grup Eufòrics.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí