Mario Carrera encapçalarà la llista de Compromís per a ser “el primer alcalde d’esquerres a Rafelbunyol”

689

La Casa Cultura de Rafelbunyol va acollir a més d’un centenar de persones per a presentar a Mario Carrera com a nou cap de llista per Compromís per Rafelbunyol. La presentació es va fer acompanyat de Fran Ferri, síndic de Compromís a les Corts Valencianes, juntament amb Amparo Piquer, cosecretària d’Organització de Compromís i regidora també al municipi, i Enric Carbonell, actual portaveu i cap visible dels valencianistes a la localitat i la comarca durant més de vint anys.

Totes les intervencions van apuntar que “ la legislatura actual és un exemple de les capacitats polítiques i de canvi de Compromís a la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments on si que s’ha provocat el canvi. I això vol dir que el vertader vot útil d’esquerres és Compromís. Som la millor opció per a aquelles persones que volen recuperar la il·lusió en la política d’esquerres a Rafelbunyol”.

Ferri remarcava que aquestes eleccions s’ha de triar “o s’està amb les persones LGTBI, o s’està amb la ultradreta homòfoba, com PP i Ciudadanos a Colón. O s’està amb les dones, o s’està amb els masclistes. O s’està amb el nostre autogovern que millora la vida de les persones, o s’està amb els que volen eliminar-lo. Nosaltres ho tenim clar: plantarem cara a l’odi amb la bandera de l’alegria”.

L’acte, amb una nombrosa representació de càrrecs de l’Horta Nord, es va tancar les paraules del candidat a l’Alcadia on, d’una banda, presentava mesures que creia importants per a la població per millor la qualitat de vida de les persones. D’alta banda, posava en valor la seua candidatura a l’Alcaldia. Tot i ser la seua primera volta no és una persona nova a l’escena política de Rafelbunyol.

“No estic desgastat, no sóc un fitxatge mediàtic ni un candidat fantasma amagat darrere d’una marca. Sóc un veí que s’estima el poble i que fa vida en ell, molta gent em reconeix. Em considere un polític coherent, treballador i honest”.

Per acabar posava en relleu que seran la garantia de transparència i honestedat, un govern sense paternalismes ni personalismes. Segons Carrera, tota política que fagen estarà centrada estrictament en la ciutadania i no en projeccions personals. El seu objectiu és transformarar el paper del veïant passant d’espectadors a actors. Recordava, a més, “les majories absolutes s’han acabat a Rafelbunyol, aquesta és una realitat incontestable. Vos oferisc una manera de governar més pròxima i comunicativa. La porta del meu despatx sempre estarà oberta per a la ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.