Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, proclamades Falleres Majors de Torrent 2018

18 lecturas

El saló de plens de l’Ajuntament de Torrent va acollir l’acte de proclamació de les Falleres Majors de Torrent 2018, MªJesús Rincón Prieto i Alexia Manzano Muñoz. Este acte, celebrat en el marc d’un ple extraordinari, marca l’inici d’un any inoblidable per a les dos joves de la ciutat que van ser elegides la nit del 24 de juny per a representar la ciutat en les festes josefines.

Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, proclamades Falleres Majors de Torrent 2018La proclamació d’Alexia i Mª Jesús, va començar amb la imposició per part de l’alcalde Jesús Ros de la Joia de Junta Local Fallera a les huit xiquetes i cinc dones que formaran la Cort d’Honor de les dos falleres majors i que seran el seu suport durant este exercici faller, junt amb les seues famílies i amics que van estar també presents en el dia d’ahir

Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, proclamades Falleres Majors de Torrent 2018Acte seguit, l’alcalde va donar pas als representants dels grups polítics de la corporació municipal, que van dedicar paraules d’ànim a les representants i les corts d’honor. També van tenir tots el record les dos Falleres Majors de 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, a qui van agrair l’esforç i la dedicació durant el seu regnat.

Després, l’alcalde Jesús Ros acompanyat pel regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van fer entrega de la joia a les Falleres Majors de Torrent 2018, MªJesús Rincón i Alexia Manzano. A més, van rebre un present de part del consistori per a esta nova i esperada etapa que marcaran un punt i apart en les seues vides.

Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, proclamades Falleres Majors de Torrent 2018Cort d’honor infantil: Alejandra Palacios Campos, Ana Ruiz Ferrer, Carolina Benavent Mora, Cristina Peris Bartual, Juli Vilata Giménez, Lucia Alapont Moreno, Paula Tobajas Romero i Rocio Hernández Lara.

Cort d’honor major: Amanda Faya Ruiz, Anabel Tormo Gimeno, Itziar Martín Montoro, M. Carmen Hernández Rodríguez i Paula Miquel Carrión.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí