Paula Giménez Vilanova i Carmen Sirvent Garrigues, Falleres Majors de Torrent de 2017

1194

Les Falles de Torrent de 2017 ja han triat les seues màximes representants: Paula Giménez Vilanova i Carmen Sirvent Garrigues, una xiqueta i una jove que pertanyen a la mateixa comissió, la falla Avinguda, i que tornaran a viure un any juntes però ara com a màximes representants de les festes josefines. Les dos noves Falleres Majors de Torrent per a l'any 2017 son de la Falla Avinguda

Falleres Majors de Torrent 2017

L’Àgora de Parc Central va acollir més de 1.500 persones en una gala que portava per lema ‘Tots Som Superació’ i que mostrà com el treball, la dedicació i la força de voluntat diàries són els ingredients bàsics per a aconseguir un somni. El grup Perfussió d’ADISTO va participar amb un número musical de percussió que va fer que s’alçaren tots els assistents.

En l’acte van ser presentades una per una les 18 candidates. Primer van desfilar per l’escenari les nou candidates infantils amb una xicoteta descripció de cada una d’elles i després va vindre el carrussel final. Després va ser el torn de les candidates majors que també van desfilar i van fer el carrusel conjunt. Una vegada vam veure totes, el moment més esperat estava a punt d’arribar. Les 18 candidates van fer la seua desfilada final en una bonica composició que va ocupar tot l’escenari de Parc Central, decorat i ambientat, amb colors i lones característics de les falles de Torrent.

Finalment l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor del àrea de Festes, Alfred Costa, van ser els encarregats de replegar el sobre dels membres del jurat (Estefanía López, Marisa Gil, Hugo Morte, Roberto Esteve i Julian Carabantes). El moment havia arribat. L’alcalde va ser l’encarregat de pronunciar el nom de la candidata infantil, Paula Giménez, que després d’uns moments d’incertesa, finalment va esclatar en plor al mig de l’escenari. Després era el torn de Carmen Sirvent, que complia en eixos moments el somni de ser Fallera Major de Torrent.

Les màximes representants de 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó, van felicitar les afortunades alhora que recordaven el que van sentir fa tot just un any. Els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana, junt amb un ram de focs d’artifici, van posar punt final a l’acte. Ara comença un nou any per a les màximes representants de la festa fallera que seran proclamades al setembre per a començar un any replet de màgia i sentiment.

 Paula Giménez Vilanova té nou anys (en fa deu el 12 de juliol) i pertany a la falla Avinguda. Estudia 4t de primària al col·legi La Purísima i de major vol ser dentista. La seua família és fallera de sempre i ella des que va nàixer. A més sa mare ja va pertànyer a la cort d’honor de la fallera major l’any 2005. El seu lloc preferit de Torrent és la Torre, per on passen tots el actes de les falles, i els seus favorits són les presentacions i els concursos de poesia. A més, les seues aficions són llegir, dibuixar i ballar.

Carmen Sirvent Garrigues té 25 anys i és també de la falla Avinguda. És enginyeria en Telecomunicacions i actualment treballa en una multinacional en l’àrea de desenvolupament de programari (software). Carmen és fallera de sempre i la seua família porta la festa a la sang. A més el seu lloc favorit de Torrent és l’Hort de Trénor i el seu somni viure un any ple de vivències i records per a tota la vida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.