Manises posa en marxa el taller d'ocupació 'Manises Saludable' amb 30 alumnes i 6 formadors

739

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa el taller d'ocupació Manises Saludable. Aquest programa mixt d'ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica en matèria econòmica, mitjans i recursos.

Amb una durada de 12 mesos, Manises Saludable comptarà amb 30 alumnes i la incorporació de 6 persones d'equip directiu. L'objectiu d'aquest taller és doble, d'una banda, millorar l'entorn del municipi per a adaptar els espais menys utilitzats a usos alternatius que generen actituds saludables entre la ciutadania, i d'altra, que els alumnes puguen formar-se i treballar durant tot un any. Quan acabe el curs, els 30 alumnes seran acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

Els projectes principals d'aquest taller d'ocupació són tres: en primer lloc, en la parcel·la del Comtat es construirà un total de 54 horts urbans, els quals comptaran amb una caseta amb taquilles individuals per a cada un dels adjudicataris dels horts, canalització per al reg des de la balsa de recollida d'aigües pluvials, i enjardinament d'aquesta zona amb la creació d'un bosc urbà.

En segon lloc, es construirà un parc de cal·listènia amb aparells i mobiliari d'exercici urbà al costat de la Ciutat de l'Oci i de l'Esport, una proposta que un grup d'estudiants dels instituts de Manises va fer arribar al consistori. I per últim, la rehabilitació de la zona enjardinada del barri Sant Jeroni amb la reparació de voreres, millora de l'accessibilitat i la col·locació de mobiliari urbà.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, “aquests tallers d'ocupació són una aposta en ferm d'aquest equip de govern. Després de concloure el taller Manises Adapta i que estiga en marxa el de Manises Verd, s'inicia Manises Saludable amb l'objectiu de realitzar una sèrie de treballs encaminats a millorar l'entorn de Manises atenent a criteris de respecte pel medi ambient, gestió de l'aigua i eficiència energètica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.