Clausurat el taller d’ocupació ‘Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai’

838

El dimecres 27 de desembre es va clausurar al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí el taller d’ocupació Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai. Un programa que va estar sol·licitat al Servef i a la Conselleria d’Educació dirigit a persones en situació d’atur o persones que estant ocupades, vulguen millorar la seua formació professional.

Els cursos han donat formació a un total de 30 veïns i veïnes i han permès que l’Ajuntament d’Alaquàs els haja pogut contractar durant 1 any, donant-los l’oportunitat de formar-se en l’especialitat per la qual s’han interessat així com oferint-los un contracte laboral per a desenvolupar diferents obres municipals o prestar els seus serveis a l’Ajuntament.

Es tracta d’un programa mixte de treball i formació que té com a objectiu el d’incrementar l’empleabilitat de les persones desocupades de més de 25 anys o més amb la finalitat de facilitar la seua inserció laboral, combinant la formació per al treball mitjançant la realització d’accions formatives amb la realització d’obres o prestació de serveis d’utilitat pública o interès social. En aquest cas s’han impartit les especialitats de: Muntatge i Manteniment d’Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió, Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i Manteniment de jardins i zones verdes.

Aquestes accions formatives formen part del Pla de Formació Professional per al Treball 2016/2017 desenvolupat per l’Ajuntament d’Alaquàs com una de les polítiques prioritàries pel que respecta a la formació i al treball. Més de 2000 veïns i veïnes s’han beneficiat en els últims anys dels 151 cursos de 30 perfils professionals diferents impartits al Centre de Formació per proporcionar una qualificació professional i facilitar l’entrada al mercat laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.