Felicitats i que siguen moltes més. Tenim molt de camí a recórrer junts

3431

Que un mitjà de comunicació escrit existisca és una bona notícia. Que existisca i que, a més, complisca 3.000 edicions és una notícia boníssima. I no obsta per a això el fet que es tracte d'un mitjà digital. Les ja no tan noves tecnologies, entre altres aspectes positius, han afavorit la universalitat d'accés a la informació fins a nivells fa poc insospitats.

A Horta Noticias es dóna, a més, la circumstància que parlem d'un mitjà de proximitat. Si la informació és un instrument de primer ordre per a articular la societat, la informació del que ocorre quotidianament  en les nostres ciutats ens uneix, ens acosta i transmet una cultura comuna que ens ajuda a identificar-nos com a poble.

I si això és important per a la ciutadania en general, encara ho és més per a un ajuntament. Els qui tenim responsabilitats en la gestió dels municipis ens és necessària la comunicació i la interacció diària amb la ciutadania, sense la qual hui en dia és impensable l'exercici de la política.

Passat ja el temps del pregoner, és la premsa, digital o impresa, la que ha ocupat el primer lloc entre els mitjans utilitzats per les administracions per a fer arribar informació institucional o pràctica als veïns.

Però no és aquesta la seua única utilitat. Igual que les xarxes socials, la premsa i, especialment, la digital, ofereix una major interacció amb els destinataris. La participació directa dels veïns permet no solament que l'administració conega de primera mà i en temps real quina és l'opinió i les demandes de la ciutadania, sinó que facilita que el binomi transparència-informació faça un pas endavant i es transforme en el de transparència-participació, al qual aspirem els regidors del canvi.

Felicitats i que siguen moltes més les edicions. Tenim molt de camí a recórrer junts.

Jesús Borràs i Sanchis | alcalde de Manises

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.