El periodisme com a vocació de servei públic

3347

Des del municipi d'Aldaia volem felicitar a Hortanoticias per les seues 3.000 edicions. Més d'una dècada d'informació de proximitat. Sense dubte, el vostre mitjà de comunicació representa el valor del treball honest i del periodisme com a vocació de servei públic.

Guillermo Luján alcalde de AldaiaEn uns moments tan difícils com els actuals, en molts sectors de la nostra societat, i també en el periodisme, pensar en un projecte de llarga durada pot semblar una odisea. Un impossible que vosaltres heu fet realitat, amb honestedat i contant als nostres veïns i veïnes la realitat més pròxima.

Hortanoticias ja forma part, per mèrits propis, de l'imaginari col·lectiu dels aldaiers i aldaieres. 3.000 edicions en les quals hem compartit junts els moments d'alegria i de festa, els éxits, i també alguna tristessa. Perquè això és el que representa el periodisme de proximitat: una finestra oberta a la quotidianeitat i als fets més propers que dónen sentit a la vida de les persones i doten de personalitat els pobles.

Així, com no podia ser d'una altra manera, en nom de tota la corporació municipal i de tots els aldaiers i aldaieres, reitere la meua més sincera enhorabona per estes 3.000 edicions que acabeu de complir, i desitgem que junts poguem compartir molt milers més d'edicions, i que les vostres pàgines continuen sent un fidel reflex del que passa al nostre poble.

Guillermo Luján | Alcalde d'Aldaia

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.