El periodisme com a vocació de servei públic

80 lecturas

Des del municipi d'Aldaia volem felicitar a Hortanoticias per les seues 3.000 edicions. Més d'una dècada d'informació de proximitat. Sense dubte, el vostre mitjà de comunicació representa el valor del treball honest i del periodisme com a vocació de servei públic.

Guillermo Luján alcalde de AldaiaEn uns moments tan difícils com els actuals, en molts sectors de la nostra societat, i també en el periodisme, pensar en un projecte de llarga durada pot semblar una odisea. Un impossible que vosaltres heu fet realitat, amb honestedat i contant als nostres veïns i veïnes la realitat més pròxima.

Hortanoticias ja forma part, per mèrits propis, de l'imaginari col·lectiu dels aldaiers i aldaieres. 3.000 edicions en les quals hem compartit junts els moments d'alegria i de festa, els éxits, i també alguna tristessa. Perquè això és el que representa el periodisme de proximitat: una finestra oberta a la quotidianeitat i als fets més propers que dónen sentit a la vida de les persones i doten de personalitat els pobles.

Així, com no podia ser d'una altra manera, en nom de tota la corporació municipal i de tots els aldaiers i aldaieres, reitere la meua més sincera enhorabona per estes 3.000 edicions que acabeu de complir, i desitgem que junts poguem compartir molt milers més d'edicions, i que les vostres pàgines continuen sent un fidel reflex del que passa al nostre poble.

Guillermo Luján | Alcalde d'Aldaia

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí