L’equip de govern de Manises es concentra en suport dels 4 treballadors acomiadats d’AFADIMA

0
1198

l’Ajuntament de Manises ha donat suport als 4 treballadors acomiadats d’AFADIMA i exigeix la seua immediata incorporació. Per aquest motiu, membres de l’equip de govern s’han manifestat hui davant de les instal·lacions del centre ocupacional de Manises.

Manises contra despidos afadimaCom es recordara, la junta directiva d’aquesta entitat ha decidit al llarg dels últims dies acomiadar a 4treballadors d’atenció directa del centre “al·legant deslleialtat per part dels treballadors, tractant així d’amagar, el que, segons els treballadors, l’autèntic motiu de l’acomiadament que no és altre, que diverses discrepàncies amb la direcció del centre en relació a la seua organització i funcionament”, segons han explicat desde l’ajuntament de Manises.

L’alcalde de Manises ha manifestat el seu malestar amb l’entitat per la poca informació que s’ha passat a l’Ajuntament de Manises, qui és el titular del servei,  i per tant ha d’estar informat sobre aquestes i altres decisions que afecten al funcionament i a la imatge del servei.

Manises contra despidos afadimaEl centre ocupacional Francisco Navarro Tarin gestionat a través de l’associació de familiars i discapacitats de Manises (AFADIMA) amb una subvenció de la Generalitat Valenciana i de l’Ajuntament de Manises, s’encarrega de l’atenció especialitzada a persones amb discapacitat. Aquesta associació, mitjançant un conveni amb l’Ajuntament, presta un servei de titularitat municipal dins d’unes instal·lacions també municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here