La Mancomunitat de l'Horta Nord adjudica a una empresa privada la gestió de les sancions

619

La Mancomunitat de l’Horta Nord ha adjudicat a l’empresa Vialine la gestió de les sancions de trànsit i d’altres ordenances municipals. Amb esta decisió, els municipis que s’adherisquen a la iniciativa podran disposar de més mitjans, tant humans com tècnics, per a tramitar les multes.

L’empresa adjudicatària va presentar el passat 12 d’abril a alcaldes, regidors i caps de la policia dels municipis de la Mancomunitat el catàleg de serveis que oferix, entre els quals destaca la cessió de radars de velocitat per a identificar vehicles que circulen a més velocitat de la permesa o la provisió d’alcoholímetres, detectors de drogues i semàfors.

Vialine dotarà als agents policials d’una aplicació per al telèfon a través de la qual podran enregistrar les dades de les denúncies perquè siguen bolcades automàticament en el sistema de l’empresa, que s’encarregarà de la tramitació. Entre altres prestacions, també s’inclouen un centre d’atenció al ciutadà encarregat d’assessorar i orientar a les persones sobre la situació dels seus expedients i facilitar les cartes de pagament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.