L’Escalante promou la creativitat gràfica i el disseny

26

En els pròxims dies l'oficina tècnica del Teatre Escalante farà extensiva una crida a projectes per a rebre propostes, que seran solucions gràfiques i de disseny, que avancen el perfil tècnic i professional de qui desenvoluparà la imatge gràfica de la pròxima temporada d'arts escèniques del Teatre Escalante.

Amb la intenció d'obrir-se al sector professional del disseny, l'Escalante estudiarà els dossiers dels dissenyadors i empreses creatives que es presenten a esta cridada per tal de trobar aquella persona o empresa creativa que durant un any haurà de donar forma gràfica a la temporada que està per vindre. També d'adaptar les diferents imatges de les produccions teatrals i d'arts escèniques que aborda l'oficina tècnica de Teatre.

Foto de archivo

Com ha assenyalat Glòria Tello, diputada de l'Escalante, “amb iniciatives com esta volem contribuir no sols a dur a terme les bones pràctiques i arribar a la major excel•lència en disseny, sinó també a donar l'oportunitat als grans dissenyadors que tenim la sort de tenir a les nostres terres”.

La iniciativa promoguda des de la mateixa oficina tècnica del teatre i de l'actual programador en trànsit, Gabi Ochoa, ha sondejat les principals associacions de dissenyadors, il•lustradors i empreses de comunicació amb l'objectiu d'invitar als dissenyadors i empreses creatives a presentar propostes o portfolios que ajuden a escollir una nova línia de treball. No es tractarà, en cap cas, de realitzar un treball ex-profeso, sinó de presentar un dossier o portafulles de treballs professionals ja realitzats per a la seua valoració.

La informació i els detalls tècnics es publicaran en el web del Teatre Escalante a partir del dia 4 de maig, i es donarà un termini d'uns 12 dies per a presentar un resum de treballs ja realitzats, a ser possible relacionats amb les arts escèniques i la il•lustració adaptada per a públic infantil.

Si les propostes rebudes resulten d'interés per a l'equip de l'Escalante, s'estudiarà la viabilitat de negociar un contracte professional per a la temporada, per al qual es preveu una quantia màxima de 12.000 € + IVA, i que comportaria realitzar el gruix dels treballs de la nova temporada: cartells, adaptacions i suport a la comunicació gràfica de l'Escalante.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.