Les Festes Patronals de Foios 2020, suspeses per la crisi sanitària de la COVID-19

582

Davant l’actual situació d’excepcionalitat produïda per la irrupció de la COVID-19, l’Ajuntament de Foios, representat per la Regidoria de Festes i Falles, junt amb les diferents Comissions de Festes 2020 i la parròquia, han acordat per unanimitat suspendre les Festes Patronals previstes per a aquest any en una videoconferència realitzada el passat dilluns 4 de maig.

L’actual estat d’alarma, junt amb la incertesa sobre l’evolució de la pandèmia, obliga a prendre les màximes mesures per a garantir la seguretat, tant del veïnat de Foios com dels visitants. Així doncs, tampoc s’ha volgut desvirtuar la grandiositat i el fervor dels festers i festeres, motiu pel qual s’ha triat per la suspensió.

Juan Antonio Pacha, regidor de Festes i Falles, ha destacat que es tracta d'”una decisió dura però sensata, a la que mai havíem pensat que ens hauríem d’haver enfrontat. Per aquest motiu, considerem que és una acció responsable i necessària per a salvaguardar la seguretat i la salut de tota la població”. Pacha ha volgut destacar també que la partida pressupostaria que estava destinada per a les festes d’aquest any es reconduirà a causes relacionades amb la Covid-19.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.