Les farmàcies de Paiporta entregaran medicaments a domicili a les persones de risc

774

L’Ajuntament de Paiporta s’ha adherit al procediment de sol•licitud de medicaments a domicili en el context de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, gràcies al qual les farmàcies paiportines repartiran medicaments a persones amb mobilitat reduïda, grups de risc, persones amb símptomes o grups més vulnerables a la infecció per la malaltia.

Així, el consistori informa a la població que pot dirigir-se al número de telèfon gratuït 900 362 236 per a demanar el servei de manera directa. També es poden adreçar als números d’atenció telefònica habilitats pel departament de Benestar Social (610 568 613 / 610 557 425), de 8 a 20 hores, de dilluns a diumenge, o al telèfon directe de l’Ajuntament, el 963 971 222, en horari de matí.

Amb aquesta mesura, el consistori se suma a la iniciativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el Consell Valencià de Col•legis de Farmacèutics per a protegir a les persones vulnerables o que hagen desenvolupat la malaltia i constribuir a frenar els contagis.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.