Les falles Ramón y Cajal i Antoni Pardo guanyen el concurs de curtmetratges fallers de Torrent

598

La falla Nicolau Andreu va celebrar el diumenge a la vesprada la gala de lliurament de premis del concurs de curtmetratges, que per seté any consecutiu organitzen, i que té un caràcter solidari, ja que els diners recaptats amb les entrades és a benefici de l’Associació Projecte Autisme ASPAU.

La sala d’actes de l’ajuntament va acollir este esdeveniment, dividit en dos gales (infantil i major), que va reunir un gran nombre de fallers i falleres que van gaudir de la projecció dels curts i, posteriorment, van conéixer el nom dels guanyadors. Al matí va ser el torn per a descobrir el guanyador de la modalitat infantil, en la qual es va declarar vencedora la falla Ramón y Cajal. A la vesprada es va realitzar la gala major, en la qual es va alçar amb el primer premi la falla Antoni Pardo.

En finalitzar les dos gales es va fer lliurament dels premis per part de les falleres majors de Torrent, les màximes representants de la falla Nicolás Andreu, i la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, que va fer lliurament d’un dels premis. L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent era l’encarregada d’organitzar i entregar els Premis als Millors Curtmetratges en Valencià. El curt infantil que es va portar esta distinció va ser el de la falla Sant Roc, i el major va ser per a la falla Ramón y Cajal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.