Les delegacions de JCF estrenen nova imatge gràfica dissenyada per Xavi Gurrea

821

En un any tan diferent com el que estem vivint, les delegacions de Junta Central Fallera han volgut tancar-lo amb una imatge renovada. Per això, l’artista faller i dissenyador gràfic Xavi Gurrea, més conegut com a Cap de Suro, membre de la Delegació de Comunicació de JCF, va dissenyar els diferents logotips per a cadascuna de les delegacions que formen la casa gran.

«Espurnes», que és com es titula la nova imatge gràfica, vol representar a allò més representatiu de la nostra festa: el foc. Un total de 19 logotips, per a 19 delegacions diferents. Cada logotip està format per la lletra inicial de cada delegació, juntament amb una espurna. La metàfora és fàcil. Amb la suma d’aquestes espurnes, és a dir, de totes les delegacions de la casa gran, es conforma la flama, que representa a Junta Central Fallera.

Així doncs, es vol retre un sentit homenatge a cadascuna de les persones que voluntàriament dediquen el seu temps a formar part de les delegacions de Junta Central Fallera. Per això, i perquè el 2020 ha estat un any difícil, és el moment de renovar eixa flama i construir una altra diferent, plena de color, esperança i alegria.

L’acte de presentació s’ha celebrat este divendres al Centre del Carme davant els membres de Junta Central Fallera i ha comptat amb l’assistència de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, les seues Corts d’Honor, i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

L’artista faller i dissenyador de la imatge gràfica, Xavi Gurrea, ha explicat que la nova imatge gràfica de les delegacions «va nàixer pel desig de renovar el logotip de la Delegació de Comunicació, però la idea va agradar tant que després de consensuar-la amb l’equip de la directiva i, com no, amb la resta de delegacions, vam decidir renovar la imatge gràfica de totes les delegacions». «Ara cal que cadascú la faça seua i que tinga, espere, una llarga vida», ha afegit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.