L'autobús urbà de Manises mantindrà la seua freqüència horària dels matins

2 lecturas

L'Ajuntament de Manises va aprovar en l'últim ple, celebrat el mes de març, la continuïtat de la periodicitat de freqüències en l'horari de matí de l'autobús urbà de Manises. Aquesta ampliació del tram horari, entre les 10 i les 12.15 hores concretament, s'acordà l'any passat per a un termini inicial de prova de tres mesos, el qual podia ser ampliat a la resta de l'any mitjançant un informe tècnic que constatara la seua idoneïtat.

Una volta realitzat l'informe, les dades reflectides han indicat que la utilització del transport urbà en la franja d'ampliació és superior a l'ús que es dóna al servei en altres horaris de vesprada per exemple. D'aquesta manera, s'ha decidit mantenir, durant l'exercici 2018, la periodicitat de freqüències en la prestació del servei d'autobús urbà de Manises acordada al ple del mes de juny de l'any passat.

Millorar el servei de transport urbà respon a un model de mobilitat sostenible i responsable, el qual proporciona una ciutat més saludable per a tots els que vivim en ella”, ha assegurat la regidora de Mobilitat Urbana Sostenible de l'Ajuntament de Manises, Mª Carmen Moreno.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí