L’Audiència Provincial confirma l’arxiu de la denúncia contra Lluna Àrias per anomenar “feixista” a Leopoldo Bonías

1071

La portaveu de Compromís Burjassot i candidata a l’Alcaldia, Lluna Àrias, es va posicionar en contra de la possible incorporació per comissió de serveis de Leopoldo Bonías com a cap de Policia Local de Burjassot pel seu tarannà “obertament feixista i amb connexions amb la ultradreta”. Bonías la va portar al jutjat per injúries i calumnies i ara l’Audiència Provincial ha confirmat l’arxiu de la causa.

La jutgessa no ha trobat indicis de delicte i ha sobresegut la denúncia de Bonías. Per a la magistrada, les expressions de la regidora es basaven en informacions periodístiques, respecte a les quals no s’havia sol·licitat cap rectificació prèviament.

Davant el possible nomenament de Bonías com a cap de la policia local, la portaveu de Compromís Burjassot es va mostrar públicament preocupada perquè una persona amb “assumptes que no s'han arribat a judicialitzar”, poguera acabar sent l’intendent d'aquest cos de seguretat. Un perfil, segons la regidora, al qual Compromís no anava a concedir un lloc de responsabilitat “i menys, un que comporta anar armat”.

Després de conéixer l’arxiu de la causa, Àrias s’ha mostrat “satisfeta per la fi d’un procés judicial que mai hauria d’haver-se iniciat”. Segons la regidora, les seues declaracions formaven part de l’exercici democràtic i el discurs polític i “com a portaveu del meu grup municipal tornaria a denunciar qualsevol indici o comportament que amenaçara la convivència i tolerància a Burjassot. Cal actuar de manera valenta i decidida, i a Compromís sempre ens mantindrem ferms en la lluita contra el feixisme”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.