L'Associació de Cerveseres Valencianes reivindica la Comunitat Valenciana en el seu nou logo

26

Davant la dura situació que travessa el sector cerveser a causa de la crisi sanitària, l'agrupació de fabricants està desenvolupant una sèrie d'accions de promoció per a posar  de manifest la qualitat i la varietat de les cerveses artesanes que elaboren.

Entre altres accions i coincidint amb la celebració del 9 d'octubre acaben de publicar el seu nou logo. Amb ell no sols volen reivindicar l'origen de les cerveses, sinó també que es tracta d'una activitat que engrandeix el valor de la proposta gastronòmica i cultural de la Comunitat Valenciana. Un valor que també ajuda en la reactivació del turisme i el comerç local.

D'aquesta forma el nou logo cedeix el protagonisme a una gran Comunitat Valenciana transformada en una espiga i un llúpol, ingredients que, al costat del llevat i l'aigua, permeten crear l'àmplia varietat de colors, aromes i sabors que diferencien a les cerveses artesanes.

Així doncs l'Associació de Cerveseres Valencianes continua la seua labor de promoció d'aquest lubrificant social, un producte de proximitat que cada dia enamora a més consumidors dins i fora de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.