L’alcaldessa de Paiporta denuncia insults, calúmnies i amenaces a les xarxes socials després de l’últim Ple

1197

El ple de Paiporta que acaba de forma precipitada i en desqualificacions e insults ‘continua’ celebrant-se en les xarxes socials. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha condemnat i lamentat al seu Facebook “els insults, calúmnies i amenaces cap a la seua persona” rebuts inclús hores després de la celebració del ple.

isabel martin alcaldessa de paiportaMartin ha denunciat que a través de les xarxes “han arribat a dir-me coses molt greus”, afirmació que ha acompanyat d’alguna captura del Facebook, i ha afirmat que “no tot val. Els intolerants i violents no tenen cabuda en democràcia”.

L’alcaldessa ha lamentat que “des de fa uns mesos PP i Ciudadanos estan jugant a algo molt perillós. Incitant a l’odi, encenent les xarxes i ajuntant-se amb l’extrema dreta” i això provoca situacions com els d’ahir al plenari o les de hui a les xarxes socials.

Martín afirma que “el ple és un acte públic al qual poden assistir totes aquelles persones que ho desitgen, guardant com és clar silenci durant el debat i respecte cap a tots els membres de la corporació. Anit res d’això es va donar”.

L’alcaldessa va recordar que “vaig passar-me la nit cridant a l’ordre als regidors del PP, com si foren xiquets de parvulari (amb tots els respecte als xiquets). Vaig haver de demanar silenci al públic assistent, que cridava, malparlava i insultava. En algun moment va ser difícil per no dir impossible sentir les nostres pròpies intervencions”.

Però, com recorda Isabel Martín al seu Facebook, “a l’últim Ple varen assistir un grup nombrós de membres de les penyes boueres que va botar-se totes les regles que marquen un ple. Persones que no varen respectar les normes més bàsiques de la democràcia i la convivència”.

Això, segons l’alcaldessa, provoca que el Ple municipal acabara de forma precipitada en estimar que “els intolerants i violents no tenen cabuda en democràcia”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.