L’Ajuntament paga més de 14.000 euros en concepte de manteniment d’un servei que no està en marxa

0
73
Bankia

El Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha denuniciat l’endarreriment del servei municipal de prèstec de bicicletes, un retardament que el seu portaveu, Jordi Sebastià, ha qualificat “d’intolerable” ja que la Junta de Govern ha aprovat el pagament de 14.316 euros en concepte de manteniment de l’any passat a pesar de que el servici no està en marxa.
“Fa més de dos anys que al municipi de Burjassot es van instal•lar les bases per poder prendre les bicicletes, però han estat tot aquest temps sense cap bicicleta. Ara fa uns mesos ja es poden verue les bicicletes, però el servei encara no ha començat a funcionar ni els ciutadans tenen cap informació al respecte. Moltes persones ens pregunten què és això de les bicicletes, per què ocupen un espai si no funciona, i no sabem què contestar-les perquè encara no hi ha un dia d’inici previst ni s’ha fet cap pubilcitat perquè la gent puga apuntar-s’hi. L’equip de govern parla molt de mobilitat sostenible però després tot queda en pura propaganda”, explica el portaveu del Bloc, Jordi Sebastià.

Tot i que el servei no ha entrat en funcionament, l’Ajuntment ja està pagant una quantitat pel manteniment de les bases de les bicicletes. En concret, la Junta de Govern va aprovar el pagament de 14.316 euros en concepte del manteniment de l’any passat.

“De manera que estem pagant -conclou Sebastià- per un servei que no tenim, i justament en un moment en el qual l’Ajuntament no va molt bé de diners a causa de la crisi. És difícil que els ciutadans entenguen aquesta classe de gestió”. Per al Bloc, tant els servei municipal de prèstec de bicicletes (amb una estació d’intercanvi a l’Emaplme per fer-lo compatible amb el de València) com la construcció del carril bici ja projectetat són objectius prioritaris per tal de millorar la mobilitat a Burjassot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here