El Bloc no assistirà a cap acte amb el Consell mentre Camps no reba a l’associació de víctimes del Metre

0
71
Bankia

El grup municipal Bloc-Verds de l’Ajuntament de Torrent ha informat de la seua decisió “de no acudir a cap acte institucional més en el que hi haja presència de membres del govern de la Generalitat, mentre el president, Francisco Camps, no reba en audiencia a l’Associació de Víctimes del Metro 3 de juliol”.
Així, el representant municipal del Bloc ha rebutjat la invitació de l’alcaldessa de Torrent, María José Català, per a assistir a un acte mb la presència de la consellera de Cultura, Trinidad Miró, per a inaugurar unes instal•lacions esportives.

El portaveu del Bloc, Vicent Beguer, considera que és incoherent acceptar les invitacions dels que no tenen “un gest senzill i neguen l’audiència a un grup de famílies que ho estan reclamant des de fa quatre anys. Personalment li ho he demanat tres vegades a l’alcaldessa en el ple. Li he sol•licitat que parle amb el seu president, com a membre de l’executiva que és i que li faça vore que no és just que no es reba estes famílies”.

A més, ha indicat que “s’alegra de la inversió pública que s’inaugura perquè millora la vida dels nostres ciutadans però en la política també són importants els gestos i sobretot l’ètica i l’actitud del president Camps, per damunt de les explicacions oferides, no és moral ni ètica”.

“El president té l’obligació, com a gestor últim de l’empresa pública que va causar l’accident, d’atendre a les famílies i mostrar-los el seu suport. Una mostra d’afecte de la societat valenciana que únicament pot donar el seu màxim representant i que molt bé li ho va recordar la setmana passada el síndic de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, en les Corts Valencianes”, recorda Beguer.

Per este motiu, ha indicat que remetrà una carta a la consellera “perquè sàpiga els motius de la absència del Bloc i se’ls transmeta al President Camps en la reunió del Consell més pròxima que tinga. I ho faré així amb cada alt càrrec del govern que vinga a Torrent”, ha afirmat Beguer.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here