Conselleria autoritza l’inici d’activitat del Centre de Dia Fundació Pere Bas de Vinalesa

0
99
Bankia

El Centre de Dia de la Fundació Pere Bas, ubicat a Vinalesa, ja compta amb autorització per començar a funcionar. Degut als canvis en la normativa, l’empresa creada per gestionar el servei està analitzant les alternatives econòmiques per iniciar l’activitat. Està destinat a majors de 60 anys amb problemes de dependència.
La Direcció General de la Conselleria de Benestar Social ha autoritzat, amb data de 27 de juliol de 2010, el funcionament del Centre de Dia de la Fundació Pere Bas de Vinalesa.

L’última visita dels tècnics de la Generalitat per tal d’inspeccionar la infraestructura va tindre lloc a finals del passat mes d’abril. Des d’aleshores, tant l’equip de Govern de la població com els membres de la pròpia Fundació Pere Bas han esperat pacientment que arribara el vistiplau definitiu de l’administració autonòmica.

Des que va iniciar-se la seua construcció l’any 2004 hi han hagut molts canvis a la normativa reguladora d’aquest tipus d’infraestructures que han suposat importants reformes, totes elles consensuades directament amb la mateixa Generalitat, i que han endarrerit l’obertura del Centre de Dia.

Ara, l’empresa Centre de Dia Pere Bas SL, creada en el seu moment per gestionar el servei dins la legalitat vigent, està estudiant les diferents alternatives econòmiques que facen possible l’inici de l’activitat.

Oferirà un programa d’atenció especialitzada a persones que necessiten ajuda per a la realització de les activitats bàsiques o instrumentals de la vida diària. El servei està dirigit a persones majors de 60 anys amb problemes de dependència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here