L’Ajuntament de Paiporta manté una primera presa de contacte amb l'Associació Local de Comerç

427

La nova regidora d'Economia, Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta, Beatriz Jiménez, ha celebrat aquest dimarts la seua primera reunió amb representants de l'Associació Local de Comerç (ALC) de Paiporta, entitat que aglutina els negocis locals paiportins.

La trobada s'ha celebrat a la sala de juntes de la casa consistorial, i ha comptat amb l'assistència de la presidenta de l'ALC, Silvia Muñoz, altres representants de l'entitat i personal tècnic del Servei Municipal d'Ocupació, Formació i Comerç.

La trobada ha sigut una primera presa de contacte entre la nova regidora i la representació del comerç local. “Considerem que els negocis del poble tenen un paper fonamental des del punt de vista econòmic, però també social i de cohesió de la nostra localitat. No sols creen llocs de treball de qualitat, sinó que donen vida als carrers i als barris de Paiporta i ofereixen un servei de proximitat fonamental per al dia a dia de les paiportines i els paiportins”, va explicar en finalitzar la reunió la regidora.

Ajuntament i ALC varen acordar, així mateix, que a partir del mes de setembre començaran a treballar en la redacció d'un nou conveni de col·laboració ampliat i millorat. “Encetem una nova etapa en les polítiques de foment i promoció del comerç local i l'empreneduria, tenim moltes idees i considerem que serà fonamental el treball conjunt amb les entitats que aglutinen els interessos dels i les comerciants locals. Anem a posar tots els recursos i els esforços en revitalitzar l'economia local, i el comerç de proximitat és fonamental en aquesta equació”, va afegir Jiménez.

Durant la reunió, la regidora va explicar les línies que marcaran la pròxima legislatura: “Hem de donar un nou impuls a l'acció de l'Ajuntament envers als negocis locals, hem de prestar-los més suport, oferir-los formació, promoció dels seus negocis, reenganxar a la ciutadania i les consumidores i consumidors de Paiporta a les botigues i els negocis de proximimitat, perquè un poble sense comerç local és un poble sense vida”, va concloure la responsable d'Economia de l'Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.