L’Ajuntament de Meliana millora l’entorn de la plaça de la Cultura

542

CarrerLluísVives190116L’Ajuntament de Meliana està realitzant una actuació de millora de l’entorn de la Plaça de la Cultura amb una subvenció de 80.000 euros de la Diputació de València. La plaça ja fou remodelada completament al final de la legislatura passada, també amb una subvenció de la institució provincial.

Les obres actuals consistixen fonamentalment en l’adequació de les voreres del carrer Lluís Vives fins a enllaçar amb el carrer Ausiàs March, obra que suposa 60.000 euros de la subvenció. La resta s’han destinat a la reordenació dels semàfors de la zona i a diverses canalitzacions i actuacions complementàries.

L'alcalde de Meliana, Josep Riera, explica que “estos treballs permeten connectar la plaça de la Cultura amb una altra zona del poble on ja s’havia actuat en la millora de les voreres i, així, crear un espai ampli rehabilitat i amb garanties d’accessibilitat, tot tenint en compte que es tracta d’una zona molt transitada en la mesura que dóna accés a l’Institut Municipal de Cultura i la biblioteca, el centre de salut, el col·legi de les monges i la zona comercial de l’avinguda Santa Maria”.

Les obres es corresponen també amb el desplegament del pla d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques de què disposa l’Ajuntament de Meliana des del 2012, un pla que es continua executant amb diverses actuacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.