L’Ajuntament de Meliana implanta la Línea Verda, un nou servici de comunicació d’incidències

647

LíniaVerdaDurant este mes d’abril, l’Ajuntament de Meliana ha posat en funcionament el servici Línia Verda. D’esta forma, pretén crear un canal directe de comunicació de les  incidències localitzades al municipi.

Amb esta finalitat, l’usuari es connecta a la web de Play Store o APP Store en funció de la tecnologia del seu mòbil (Android / iOS). Selecciona l’APP Línea Verde i la descàrrega es fa de forma gratuïta. A partir d’este moment, només s’ha d’elegir el municipi de Meliana i ja es pot començar a utilitzar el servici Línia Verda.

Per comunicar una incidència, és suficient a seleccionar la tipologia. Per geolocalització, l’aplicació s’encarrega de detectar de forma automàtica les coordenadas exactes on s’ubica. Tot i això, la persona usuària també pot fer-ho manualment si decidix enviar l’avís en un altre moment des d’un altre lloc. Posteriorment, es pot adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció.

Després d’enviada, la persona responsable designada en rebrà la notificació. A partir d’eixe moment, s’inicien els tràmits per a solucionar la incidència detectada. En ser resolta, el ciutadà o la ciutadana rebrà una notificació al mòbil.

Per comunicar una incidència també es pot fer per mitjà de la web www.liniaverdameliana.es. Després de registrar-se, la persona usuària també podrà posar en coneixement el desperfecte detectat.

Com explica l’alcalde, Josep Riera, “amb la implantació d’este servici, l’Ajuntament de Meliana pretén oferir a la ciutadania i a les empreses un canal de comunicació directe per a aconseguir així un municipi que complisca les normes bàsiques de benestar social”.

Línia Verda és un servici completament gratuït. La ciutadania i les empreses de Meliana poden beneficiar-se dels avantatges que oferix sense necessitat de cap contraprestació econòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.