L’Ajuntament de La Pobla reserva més de 15.000 euros per a tres noves línies de subvencions per a escolars

945

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha posat en marxa 3 noves subvencions escolars, amb un pressupost de més de 15.000 euros, per a facilitar l’accés a l’educació als veïns i veïnes de la localitat.

Per un costat, al voltant de 130 alumnes del segon cicle d’Infantil del col·legi públic Cervantes han resultat beneficiaris d’un ajuda econòmica per a fer front a una part de les despeses del material escolar. Amb una dotació total de 4.775 euros, cada família rebrà per xiquet o xiqueta beneficiària un màxim de 50 euros.

La segona subvenció posada en marxa s’adreça a les persones usuàries del menjador de l’escola infantil municipal La Creu. En este cas, 12 xiquets i xiquetes es beneficiaran de l’ajuda, per un muntant econòmic total de  6.898 euros que cobreix el servei de tot el curs.

Finalment, s’ha llançat una altra línia d’ajudes per a fer front a una part de l’import del menjador per als estudiants de segon cicle d’Infantil del CEIP Cervantes empadronats en la platja que no reberen l’any passat la beca de Conselleria per este concepte, que no associava transport i beca menjador en l’etapa d’infantil. 15 alumnes del centre han obtingut la subvenció, que ascendeix en conjunt a 3.490 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.