L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells subvencionarà l’IBI i l’escolarització de 0 a 3 anys

0
586

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha publicat les bases perquè el veïnat puga sol·licitar dues noves subvencions: una per al pagament de l’IBI i l’altra per a l’escolarització de xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Segons explica l’alcalde, Nicolau Claramunt, són unes bases amb uns criteris objectius i socials que pretenen ser una ajuda sobretot a aquelles famílies que més ho necessiten.
En el cas de la subvenció d’IBI es podrà subvencionar fins al 100 % de l’impost sempre que s’obtinga la màxima puntuació en els criteris de baremació. L’Ajuntament ha destinat a esta subvenció un total de 9.000 euros.

Claramunt comenta que segons el nombre de sol·licituds i la quantitat econòmica que puga suposar, es plantejarà la possibilitat d’augmentar esta partida o modificar-la per l’any que ve.
Quant a la subvenció de l’escolarització de 0 a 3 anys, la quantia màxima subvencionable serà de 500 euros sempre que s’obtinga la màxima puntuació en els criteris de baremació. Per a esta subvenció es destina un total de 6.000 euros.

Claramunt ha conclòs: “A poc a poc s’aniran modificant les bases en aquells aspectes que es puguen millorar així com en la quantitat subvencionada que podran variar en funció de les necessitats dels veïns i veïnes. La línia que ha marcat l’equip de Govern és clara i amb uns criteris objectius i socials que pretén ajudar a qui realment li fa falta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.