L’Ajuntament d’Alaquàs publica les nòmines de tretze regidors de la corporació municipal

0
88

L’Ajuntament d’Alaquàs ha publicat el dilluns 20 de maig les nòmines dels regidors de la corporació municipal que han donat la seua autorització ja que tots no han participat en la iniciativa. De vint-i-un edils que conformen la Corporació Municipal han estat publicades un total de tretze nòmines, que són les dels grups PSPV-PSOE, Bloc-Els Verds i regidors no adscrits.
Aquesta iniciativa respon a un exercici de transparència encetat el passat mes de febrer per l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, que va ser la primera en publicar la seua nòmina al blog http://blogs.alaquas.net/alcaldessa/.

Les nòmines poden ser consultades en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs, concretament en l’enllaç http://www.alaquas.org/documento.asp?id_do=13797 i aniran actualitzant-se mensualment. “La publicació de les nòmines obeeix a un exercici de transparència necessari per al correcte desenvolupament de la nostra democràcia local i que naix de la convicció del dret a la informació i la participació del conjunt de la ciutadania en el funcionament de les administracions públiques”, expliquen des del Cosnsistori.

La primera edil va convidar a participar a tots els grups polítics que conformen la corporació municipal. Tots els regidors de l’Ajuntament, tant del govern com de l’oposició, perceben indemnitzacions o retribucions per la seua assistència als òrgans de govern municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.