L'Agrupació Musical de Massarrojos retrà homenatge a Salvador Giner al seu concert de Santa Cecília

12 lecturas

L'Agrupació Musical de Massarrojos oferirà proper diumenge 21 de novembre el concert de Santa Cecília, concretament a les 18 hores al Cine-Saló Parroquial.

El programa estarà compost per obres de diferents èpoques, estils i compositors, entre les quals cal destacar 'El Pilotari', del mestre local Òscar Colomina, així com 'Una nit d'albaes' i 'L'entrà de la murta'. Aquestes dos últimes peces, compostes a Massarrojos per Salvador Giner, sonaran en homenatge al gran músic de la Renaixença, en el 110 aniversari de la seua mort.

A més a més, com és tradicional, el concert servirà per donar la benvinguda als nous integrants de la banda i celebrar la seua incorporació.

"Després dels temps difícils que s'han viscut", destaquen des de l'Agrupació, "Santa Cecília ens convoca de nou a retrobar-nos al voltant de la música, la cultura, la bellesa i les arrels que ens vertebren i ens fan compartir vida i identitat".

Les celebracions continuaran el diumenge següent, 28 de novembre, amb la cercavila de recollida dels nous músics, la missa, la visita a la residència d'ancians i l'homenatge al mestre Giner a la casa i el carrer on visqué.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí