L'Agrupació Musical de Massarrojos retrà homenatge a Salvador Giner al seu concert de Santa Cecília

215

L'Agrupació Musical de Massarrojos oferirà proper diumenge 21 de novembre el concert de Santa Cecília, concretament a les 18 hores al Cine-Saló Parroquial.

El programa estarà compost per obres de diferents èpoques, estils i compositors, entre les quals cal destacar 'El Pilotari', del mestre local Òscar Colomina, així com 'Una nit d'albaes' i 'L'entrà de la murta'. Aquestes dos últimes peces, compostes a Massarrojos per Salvador Giner, sonaran en homenatge al gran músic de la Renaixença, en el 110 aniversari de la seua mort.

A més a més, com és tradicional, el concert servirà per donar la benvinguda als nous integrants de la banda i celebrar la seua incorporació.

"Després dels temps difícils que s'han viscut", destaquen des de l'Agrupació, "Santa Cecília ens convoca de nou a retrobar-nos al voltant de la música, la cultura, la bellesa i les arrels que ens vertebren i ens fan compartir vida i identitat".

Les celebracions continuaran el diumenge següent, 28 de novembre, amb la cercavila de recollida dels nous músics, la missa, la visita a la residència d'ancians i l'homenatge al mestre Giner a la casa i el carrer on visqué.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.