L'Agrupació de Falles de Russafa celebra l'acte d'exaltació de les falleres majors de les seues comissions

30 lecturas

L'Agrupació de falles de Russafa ha celebrat este dissabte l'acte d'exaltació de les falleres majors de les seues comissions, durant el qual, a més, ha fet entrega dels reconeguts premis 'Ganxo d'Or' que el col·lectiu lliura des de l'any 1976.

El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha rebut enguany el guardó, com a reconeixement a la seua trajectòria i treball que desenvolupa en benefici de la festa de les Falles.

Galiana, que ha estat acompanyat durant l'acte per la Directiva de Junta Central Fallera, ha expressat el seu agraïment a l'Agrupació de Falles de Russafa pel fet d'haver-li concedit el premi. "Ni en els meus millors somnis vaig pensar que algun dia podia ser proposat per a rebre-ho. No podia imaginar-me que estiguera ací", ha confessat. "Gràcies per tot, per tant, per un any que ha sigut, és i serà meravellós", ha afegit.

També ha rebut enguany el 'Ganxo d'Or' la publicació digital especialitzada en Falles Cendra Digital, com a reconeixement a la seua tasca de difusió d’informació de la festa, especialment quant a falles i artistes fallers.

L'acte, celebrat al Saló Mediterráneo (Albal), ha comptat amb l'assistència de les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues Corts d'Honor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí