La sèptima edició de la Ruta de la Tapa de Picanya serà la més gran de les celebrades fins ara

0
164
tapa alqueria la seu ruta de la tapa picanya
Una de las propuestas de Alqueria La Seu: canelón de confit de pato y setas a la naranja.

Arriba l’edició més gran de la PicaNYAM!, Ruta de la Tapa per Picanya. El cap de setmana del 8, 9 i 10 d’abril tindrà lloc una nova edició d’esta exitosa iniciativa que, organitzada per l’Ajuntament de Picanya i l’hostaleria local, ha anat a més en cada edició.

La primera novetat d’esta sèptima PicaNYAM! és el fet de que, per primera vegada, els establiments participants oferiran tapes ja des de la vesprada i nit del divendres. Una ampliació horària molt interesant què permet encetar la ruta ja el divendres i poder tastar un major nombre de les delícies què ofereix la ruta.

A més, enguany seran vint-i-dos els locals participants, un rècord de participació que permet als veïns poder disfrutar d’un menú de quaranta-quatre tapes, dos per local, en una oferta que mai s’havia arribat a poder oferir en les anteriors edicions.

Premis

Com en anys anteriors, els participants de la ruta podran optar a guanyar dos sopars (per a dues persones) i per mitjà de les xarxes socials municipals es podrà optar a guanyar 10 tapes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here