Manises premia el rendiment acadèmic dels seus estudiants

0
137

Jesús Borràs i Pilar Molina amb estudiantsL’Ajuntament de Manises a través de la seua regidoria d’Educació ha decidit premiar per primera volta el rendiment acadèmic d’un total de 17 alumnes entre Primària, Secundària i escola per a adults.

En l’acte celebrat, recentment en la Casa de Cultura i Joventut de Manises, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis i la regidora d’Educació, Pilar Molina, han homenatjat als alumnes amb notes excel·lents durant el curs escolar 2014/2015.

Segons la decisió del Consell Escolar Municipal de Manises, en la sessió celebrada el 12 de novembre de 2015 es va aprovar per unanimitat la proposta del Departament d’Educació de celebrar un acte públic de reconeixement a l’alumnat d’Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, que han sigut mereixedors del Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic per part de la Conselleria d’Educació.

Els col·legis públics de Manises Félix Rodríguez de la Fuente, Joan Fuster i J. García Planells van comptar amb un total de cinc alumnes homenatjats que van finalitzar l’any passat els seus estudis de 6é de Primària. A més, el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’ESO va ser per a una alumna de l’IES Ausiàs March.

Així mateix, el Consell Escolar Municipal va aprovar, dins de la mateixa proposta, fer extensible aquest acte de reconeixement a l’alumnat matriculat a Manises que al juny de 2015 va obtenir una nota en les proves PAU igual o superior a 12. Deu van ser els alumnes destacats en aquest acte pertanyents als IES J. Rodrigo Botet i Pere Boil.

Finalment, es va acordar que també es convidara al mateix acte a la persona de major edat del Centre de Formació de Persones Adultes de Manises: Isabel Carrascosa Ortiz que als seus 87 anys d’edat continua estudiant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here