La puçolenca Nathalie Torres es presenta a les primàries de Compromís a les Corts

811

El passat dia 13 de febrer Nathalie Torres presentà la seua candidatura a les Primàries de Compromís per a la llista autonòmica de les eleccions del 26 de maig al Café Gurugú de Meliana. Nathalie Torres pertany al col·lectiu de Puçol (Horta Nord) i és membre de l’Executiva del Bloc i de Compromís.

Torres és tècnica lingüística des de fa 20 anys, i ha treballat a la Universitat de València i als ajuntaments de Catarroja i Burjassot. “L’experiència municipal m’ha demostrat que una bona gestió pública pot canviar la vida de les persones, com també està demostrant el Govern del Botànic amb les seues polítiques socials”,assenyala.

En el lema Conviure per avançar conflueixen moltes inquietuds d’esta dona de 49 anys, nascuda a París i mare d’una xiqueta de 12 anys. “Només amb una bona convivència serà possible créixer com a societat i avançar com a poble”. L’autoestima col·lectiva, la cohesió social i territorial i la igualtat d’oportunitats són preocupacions que sap que comparteix amb moltes persones i que vol posar al centre del debat polític. Espera poder-ho fer a la seu de l’autogovern valencià, allà on totes les veus que ens caracteritzen com a societat haurien d’estar presents: Les Corts.

En la seua trajectòria política i cívica, destaquen la militància en el BEA a la Universitat de València, la presidència de l’ACV Tirant lo Blanc i l’afiliació política al Bloc des de 1995, any en què encapçalà la llista al seu poble, Xeraco. Fou membre de la mesa en el congrés constituent d’aquesta formació.

Actualment, és subdirectora general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.