La Policia Local es forma sobre la falsificació de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

610

Les instal·lacions de la Policia Local d’Alaquàs van acollir fa uns dies un curs de formació per a aprendre a detectar targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda falsificades. Van participar vint agents de diferents municipis de la província de València i és que la falsificació d’estes targetes és una pràctica cada vegada més habitual.

Va ser Fernando Arnal, agent del cos de Policia Local de Torrent i expert en documentoscopia l’encarregat de donar a conèixer la normativa en relació a les targetes d'estacionament, a més dels coneixements necessaris per a detectar les possibles targetes no originals i/o manipulades.

Recentment a Alaquàs, els agents de policia intervenien una targeta de mobilitat reduïda falsificada que era utilitzada pels familiars del titular que va morir a 2016.

La proliferació del mal ús d’aquestes targetes fa necessàries aquest tipus de jornades que busquen conscienciar de la importància de controlar aquests estacionaments i així poder evitar la insolidaritat de les persones que en realitzen un mal ús. L’objectiu és garantir els drets del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.