La Pobla obri el termini per a demanar les ajudes al menjador de l’escola infantil municipal

621

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals subvenciona el menjador de l’escola infantil municipal mitjançant beques amb les quals l’Ajuntament sufraga el 100 % del cost del servei.

Les ajudes s’adjudicaran seguint l’ordre de classificació de major a menor puntuació de les famílies sol·licitants, fins que s’esgote la partida pressupostària, de 9.000 euros en total.

La puntuació s’establirà segons factors socials i econòmics, i l’ajuda relativa al curs 2017-2018 es pot sol·licitar entre l’11 i el 20 de juliol mitjançant la presentació d’una instància a través del registre municipal.

Els requisits per a ser beneficiaris de la subvenció són estar empadronats i residir al municipi tots els membres de la unitat familiar, estar matriculat a l’Escola Infantil la Creu, que els ingressos familiars no superen durant l’any 2016 els imports específics que s’estipulen a les bases, no percebre altres ajudes o subvencions amb la mateixa finalitat, fer servir els serveis de menjador escolar de forma habitual i estar al corrent del pagament de les quotes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.