La Pobla de Farnals comença la celebració de la festa de Sant Antoni

889

Pobla de Farnals comença la celebració de la festa de Sant Antoni. La penya Foguera de Sant Antoni (fills i filles dels membres de l’antiga penya La Creu) organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, diferents activitats per a persones de totes les edats amb les quals es recull la tradició de presentar els honors al sant protector dels animals, venerat pels llauradors i els que tenien animals de càrrega i de faena per al camp.

Dissabte de matí tindran lloc al carrer Jacinto Benavente castells inflables i jocs infantils. De vesprada, a partir de les 20 hores, es cremarà la foguera ubicada davant de l’església i l’endemà serà el torn de la benedicció dels animals i el repartiment de les calderes a l'edifici de l'Antiga Cooperativa, per la previsió de pluges per al diumenge

Els pròxims dies 24 i 25 de gener serà el torn de l’associació cultural Sant Antoni, que prepara diferents esdeveniments al voltant de l’exhibició i la solta de bous i vaques. Tanmateix, divendres vinent organitzen una torrà popular oberta a la participació del veïnat.

Per últim, a finals de febrer l’associació Sant Antoni de la Mar oferirà la programació d’activitats per a commemorar la festivitat als veïns i veïnes del barri de la platja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.