La Pobla de Farnals adequa els centres de jubilats del poble i de la platja

423

La Pobla de Farnals ha finalitzat, recentment, la posada a punt dels dos centres de jubilats de la població: el del club del Centre Cívic Vicente Ortiz, en el poble, i el del Club Intergeneracional de la platja.

Obres als centres dels Jubilats/ Fotos: La Pobla de Farnals

En el primer, es va aprofitar el mes d’agost, en el qual el centre està tancat, per a substituir els tendals i pintar aquelles zones més deteriorades, com la porta d’entrada. La inversió per a aquestes actuacions ha sigut de 3.000 euros.

En el cas del centre de la platja, s’han emprat les ultimes setmanes, quan molts dels usuaris retornen a la seua residència habitual, per a fer la intervenció. En concret, s’han realitzat unes obres per a millorar l’accessibilitat del centre i adaptar-lo, així, a la normativa vigent. L’actuació ha sigut possible gràcies a una subvenció per part de la Generalitat de 22.000 euros.

“Mantindre a punt les nostres infraestructures municipals és essencial per a assegurar un bon estat de cara als seus usuaris, i és per això que, des de l’Ajuntament, prestem especial atenció en detectar i solucionar les carències, necessitats puntuals o, simplement, elements que es desgasten pel mateix ús en tots els nostres centres”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca. “Els jubilats i jubilades són un col·lectiu nombrós i molt actiu en la nostra població, tant en el nucli del poble com en el de la platja, i necessiten comptar amb unes instal·lacions actualitzades i en un estat òptim per tal de poder desenvolupar totes les seues activitats”, ha conclòs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.